Main Menu

                                                                                                                                                                                            

Νέα

Η JEEP ΑΝΤΩΝΕΛΗΣ στηρίζει την Εθνική Ομάδα Πετοσφαίρισης Κορασίδων
Με χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία με την Εθνική Ομάδα Κορασίδων.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ & JEEP ΑΝΤΩΝΕΛΗΣ

-Μα δεν πονούσες; Έπρεπε να σταματήσεις; Δες τι έπαθες!!

-Ήθελα να προσφέρω, να φανώ αντάξια της ομάδας!

Συγκινητικοί διάλογοι σαν αυτόν επικράτησαν στη διάρκεια, αμέσως μετά την λήξη και την επόμενη ημέρα του υπερμαραθωνίου «Τρέξε χωρίς Τερματισμό» που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης 21-23 Σεπτεμβρίου 2017, μεταξύ των μελών της ομάδας θαύμα «ΣΕΕΔΑ JEEP #unstoppables» με την υποστήριξη της Jeep Αντωνέλης, των 29 μόλις δρομέων που κατέγραψε 1.390 χιλιόμετρα σε πενήντα ώρες – όσο δηλαδή διήρκησε ο υπερμαραθώνιος – με τον εκπληκτικό μέσο όρο των 47,9χλμ ανά δρομέα! Οι δρομείς μας κατάκοποι στη λήξη μετρούσαν τις «πληγές» τους αλλά το χαμόγελο της ικανοποίησης δεν έφυγε στιγμή.

Η ομάδα είχε θέσει εξαρχής υψηλό στόχο, με τον κάθε δρομέα αποφασισμένο να συμπληρώσει όσα περισσότερα χιλιόμετρα ήταν δυνατό, με κίνητρο την προσφορά στα δυο υποστηριζόμενα ιδρύματα που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο στην Θεσσαλονίκη, τον Σύλλογο «Οι φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης» και τον «Σύλλογο Φίλων Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο – Αλέξανδρος Συμεωνίδης» καθώς κάθε χιλιόμετρο στην λήξη της καταμέτρησης θα μεταφραζόταν σε μισό ευρώ για τους δυο συλλόγους.

Από την εκκίνηση και ως τον τερματισμό, ο στίβος του ενός χιλιομέτρου δεν έμεινε στιγμή χωρίς την παρουσία δρομέων της ομάδας. Ακόμα και στη διάρκεια της νύχτας και τα ξημερώματα, ενώ την δεύτερη ημέρα μέλη από την Βέροια, την Δράμα και την Καβάλα ήρθαν να ενισχύσουν την προσπάθεια!

Μια χούφτα δρομείς συγκίνησαν, ενέπνευσαν, έδωσαν μαθήματα ομαδικότητας, ξεπέρασαν τον εαυτό τους και τα όριά τους, παρότρυναν τον κόσμο που συμμετείχε, και κέρδισαν άξια το χειροκρότημα στο τέλος της διοργάνωσης, καθώς κατέκτησαν - προσφέροντας - την Πρώτη θέση στην Κατηγορία 15-29 δρομέων και Τρίτη θέση στην Γενική Κατάταξη της διοργάνωσης απέναντι και δίπλα σε ομάδες τριπλάσιων ως και εντεκαπλάσιων δρομέων, χαρίζοντας ταυτόχρονα στον Σύλλογο Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών την πρώτη του διάκριση και τα πρώτα του κύπελλα.

Ο ΣΕΕΔΑ θέλει να ευχαριστήσει τον κάθε έναν από τους 29 #unstoppables, πρωταθλητές και πρωταθλήτριες από τα αθλήματα της πάλης, της τεχνικής κολύμβησης, του taekwondo, της χειροσφαίρισης, της άρσης βαρών, της ρυθμικής γυμναστικής και τους φίλους του συλλόγου ασταμάτητους ερασιτέχνες δρομείς και τους απίστευτους βαδιστές που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια. Οι λέξεις είναι λίγες για να εκφράσουν τα συναισθήματα μας και τις ευχαριστίες μας στους δρομείς μας: Νίκο Στεργιάννη (130χλμ), Μανόλη Λυκούδη (112χλμ), Γιώργο Παρασκευά (102χλμ), Ραμπέα Ιατρίδου (80χλμ), Νίκο Γραμμένο (77χλμ), Δημήτρη Τσελεπή (75χλμ), Αντώνη Χίζαρη (62χλμ), Λάμπρο Λαζαρίδη (61χλμ), Χριστίνα Δημητριάδου και Deco Samaras Iatridis (57χλμ), Στέλιο Τσαλδάρη (51χλμ), Δημήτρη Τόπκα (50χλμ), Φιλιππία Κοχλιαρίδου και (50χλμ), Ελένη Ποιμενίδου (44χλμ), Κέλλυ Καραπαναγιωτίδου (43χλμ), Βιβή Καρακατσάνη (43χλμ), Γεωργία Ευαγγελίδη (43χλμ), Θεανώ Ζαγκλιβέρη (35χλμ), Έφη Ραγκούση (34χλμ), Γκανέλας Δημήτρης (33χλμ), Τάσος Καραβανάς (28χλμ), Αλεξία Ζαχαροπούλου (28χλμ), Γιώργος Χατζηαθανασίου (26χλμ), Αγγελική Αναγνωστοπούλου (25χλμ), Μίνα Τσαμπάζη (22χλμ), Λαμπρινή Τζουβάρα (22χλμ), Κώστας Βεργώνης (22χλμ), Γκανέλας Δημήτρης junior (19χλμ), Νίκος Ανδρίτσος (14χλμ) και Γεωργία Ιντζέ (2χλμ)

Με ιδιαίτερες ευχαριστίες σε αυτούς που ήρθαν από μακριά όπως ο Μανόλης Λυκούδης από τα Ιωάννινα, η Θεανώ Ζαγκλιβέρη από τη Δράμα, η Φιλιππία Κοχλιαρίδου από την Καβάλα, ο Κώστας Βεργώνης από τη Βέροια αλλά και τους φίλους μας που δεν υπήρξαν ποτέ αθλητές αλλά έχουν καρδιά πρωταθλητή! Η θετική ενέργεια είναι ένα ασυγκράτητο κύμα που τους παρασύρει όλους!

Η ομάδα δίνει ραντεβού για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση, τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, την μεγαλύτερη γιορτή του δρομικού κινήματος στην Βόρεια Ελλάδα, όπου θα συμμετέχει πάλι για καλό σκοπό με την υποστήριξη της Jeep Αντωνέλης το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017.

Οι ικανότητες του Στέλιου Μουστακαλή στο Stand Up Paddling είναι αδιαμφισβήτητες. Οι δυνατότητες του Νέου Jeep Compass σε οποιοδήποτε έδαφος είναι τεράστιες! Όταν συνδυάζεις τη θέληση και την πρωτοπορία και ζητάς μόνο το καλύτερο, η AVC JEEP ΑΝΤΩΝΕΛΗΣ είναι η λύση.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος, ο διάπλους του Θερμαϊκού ολοκληρώθηκε επιτυχώς από τον Στέλιο Μουστακαλή με τη στήριξη της Jeep Αντωνέλης.

Μπράβο Στέλιο!

AVC JEEP Αντωνέλης | Οδηγεί

Τα βλέμματα έπεφταν επάνω στο Νέο JEEP COMPASS καθώς διέσχιζε τους δρόμους της πόλης. Μικροί και μεγάλοι οδηγοί προσπαθούσαν να μείνουν δίπλα του, να το χαζέψουν όσο περισσότερο γίνεται, να πάρουν λίγη από την αίγλη του, λίγη περιπέτεια, λίγη λάμψη. Τα στρατιωτικά οχήματα αγέρωχα συνόδευαν καθ΄όλη τη διαδρομή τον θρύλο της JEEP και ανέβηκαν μαζί μέχρι τα 430 μέτρα υψόμετρο στο Σέιχ Σου συναντώντας και ξεπερνώντας κλίσεις από 5 έως και 30 μοίρες! Η θέα απολαυστική είτε κοιτώντας τη Θεσσαλονίκη είτε το Νέο JEEP COMPASS. Ηρεμία και περιπέτεια, πολυτέλεια αλλά και απλότητα, άγρια ομορφιά αλλά και καθημερινότητα. Είτε αναφέρεσαι στη Θεσσαλονίκη είτε στο Νέο JEEP COMPASS το ίδιο είναι. Έτσι νιώσαμε εμείς τουλάχιστον, ασφάλεια, ενέργεια, δύναμη, αξιοπιστία.

Έλα για ένα Test Drive τώρα!

AVC JEEP ΑΝΤΩΝΕΛΗΣ | Οδηγεί